Autómentés gyorsan,
teljes körű kiszolgálással

Cégünk indulásakor a legfontosabb szempontokat tartottuk szem előtt;
ügyfeleink gyors és teljes körű kiszolgálását, azonnali rendelkezésre állást, valamint a lehető legszakszerűbb segítségnyújtás biztosítását. Szolgáltatásaink palettája rendkívül széles, így a segítségnyújtási megoldások végtelen skálája tárul Ön elé!  Tevékenységeink között megtalálja az autómentést, az autótárolást, a személyszállítást, a lemerült akkumulátor bikázását, az üzemanyagpótlást és a szerviz navigációt is! Ezen szolgáltatásokkal elégítve ki ügyfeleink egyedi igényeit.

Hatékony munkavégzés, tapasztalt szakemberek!

A több millió megtett kilométer és több éves működésünk során szerzett tapasztalatainkkal, képesek vagyunk azonnali megoldást nyújtani a bajba jutottaknak. A pontosság, a megbízhatóság, valamint az ügyfél-elégedettség számunkra a legfontosabb. Ezért munkatársainkat rendkívüli precizitás, kiemelkedő problémamegoldó képesség és magas szakértelem jellemzi. Gépparkunkat a modern koroknak megfelelően, biztonságos és modern technológiákkal szereltük fel, hogy az autómentés legfelsőbb fokát tudjuk garantálni Önnek.

Cégünknél a piacon egyedülálló fizetési lehetőségként, rendelkezésére áll a terminálon keresztül történő bankkártyás fizetés is! Mindazért, hogy ügyfeleink a lehető legkényelmesebb, legszakszerűbb és legprofibb szolgáltatást kaphassák!

Hívjon minket, ha segítségre szorul! Garantáltan nem fogja megbánni!