Vélemény küldése

Név *
Email cím *
Foglalkozás (nem kötelező)
Profilkép *

Vélemény *

Tóth Rebeka

Az autóm akkumulátora már régóta gyengélkedett, ám egy nem várt pillanatban teljesen lemerült és nem indult az autóm. Sajnos egy ismerősöm sem tudott azonnal a segítségemre sietni, de rátaláltam Attiláékra és 40 percen belül a helyszínen voltak! Pár perc alatt beindították az autómat és útra kelhettem!

Balázs Ádám

Teljesen leköteleztek azzal, ahogy kezelték a helyzetet. Ügyfélkiszolgálásból jeles! Ha autómentés, akkor automentesgyorsan.hu!

Poór Ibolya

Számomra hihetetlen volt, hogy éjszaka 11-kor is extrém gyorsasággal kiértek a helyszínre! Nagyon hálás vagyok!

Szilágyi Barna

Autómentés, autótárolás és szerviz navigációban kértünk segítséget. Nem bántuk meg, hogy Attiláékat választottuk! Azonnali segítség, precíz munkavégzés és rendkívüli gyors szervizelésben volt részünk! Köszönjük!

Kőházi Éva

Hálás vagyok, amiért oly’ segítőkészséggel fordultak hozzám. Minden bajbajutottnak bátran ajánlom az automentesgyorsan.hu-t!

Karos Péter

Műszaki meghibásodás miatt nem tudtuk folytatni utunkat a családommal. Attiláék rögtön értünk indultak egy autómentővel és személyautóval, hogy a család minden tagját biztonságban el tudják szállítani a megadott helyszínre!

Huszti Anett

Gyorsaság, precizitás, szakértelem jellemzi Attiláékat! Köszönöm, hogy azonnal a segítségemre siettetek!

Putnoki Róbert

Délután 3 órakor lerobbantam, 16:30-kor már az autómentőn volt a kocsim és hazafele tartottunk! Maximálisan elégedett vagyok.